tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

TRI-leiri, Kotiinlähtö

Tänä aamuna tuli nössöiltyä ja jätettyä aamulenkki väliin. Sen sijaan Ilmo ja Angela vetivät normisettiä katkeraan loppuun asti.

Tänään oli tarkoitus lepäillä, keräillä voimia matkustamiseen yölennolle ja odotella superkompensaatiota saapuvaksi kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Tuli sitä silti hiukan treenattuakin tänään. Kelailtiin Ilmon ja Timon kanssa fillarilla kevyt tunnin lenkki, päälle tunnin polskuttelut uimahallissa ja perään vielä ylämäki-etappi hotellille. Meidän hotellihan sijaitsi pienen kukkulan päällä, joten jokainen lenkki loppui tähän raastavaan nousuun.

Reissu oli kaikin puolin loistava ja tästä otetaan jokakeväinen tapa. Paljon tuli opittua lisää, treenattua ihan tajuttomasti ja koettua ensimmäinen TRI-kisa eksoottisissa olosuhteissa. Tuhannet kiitokset reissun pääjärjestäjälle ja ylipäällikölle Xavierille. Kaikki toimi paikan päällä loistavasti ja paikallisesta TRI-poliisista, Juanista, oli korvaamaton apu. Saas nähdä jos saataisiin kaveri houkuteltua Suomeen kisailemaan seuraavaksi. Coin & Malaga vaikenee ja painuu takavasemmalle odottelemaan superkompensaatiota.

-Kaapo

1 kommentti:

JUAN VERGARA kirjoitti...

nice to meet you!!

see you soon!!