tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

TRI-leiri, Day 7

Tänään olikin tiedossa viimeinen kokonainen päivä täällä, ennen kotiinlähtöä. Selvää oli siis se, että tänään mätetään taas liikettä ruholle riittävästi.

Aamulenkki totuttuun tapaan n. 45min Ilmon ja Angelan kanssa, joka oli edelleenkin tahmeaa touhua. Aamupalat huiviin ja valmistautumaan fillarointiin. Tänään pyrittiin löytämään tasaisempaa reittiä mäkisten nousupätkien sijaan. Kohtuu hyvin tällaista löytyikin laaksosta Coinin juurelta, mutta rekkaliikenne alueella oli aivan älytöntä. Veivattiin edestakaisin päämäärättä noin 3 tuntia ja mukaan mahtui taas kerran yksi mehut vienyt nousupätkä.

Iltapäivällä, lounaan (käytiin Mijaksen pienessä vuoristokaupungissa lounaalla) ja siestan jälkeen, lähdin Angelan yllytyksestä läheisyydessä olevalle yleisurheiluradalle rempomaan kevyitä vetoja. Otettiin nää vedot kuitenkin todella rauhallisesti ja rennosti 5x800m palkettina. Verkkoineen tästä kertyi 1h treeni. Vetojen jälkeen juoksu alkoi moneen päivään muistuttaa taas etäisesti juoksua ja ryhti & askel alkoi taas löytyä sieltä jostain.

Illalla päätettiin mennä kaupunkiin intialaisravintolaan, kun hotellimme gourmet-kokin safkat alkaa maistua jo puutavaralle. Saatiinkin loistavat sapuskat ja tämän jälkeen maistui uni. Huomenna onkin sitten lähtöpäivä ja vain jotain kevyttä urheilua ja pakkailua tiedossa.

-Kaapo

Ei kommentteja: