sunnuntaina, huhtikuuta 12, 2009

Forssan Puistojuoksu on nyt myös Puistopuolikas

Puistopuolikas juostaan ensimmäistä kertaa torstaina 7.5.

Joka kuukauden Forssan Lehden Puistojuoksu siirtyy toukokuussa kesäaikaan. Iloiset hilppaisut juostaan torstai-iltaisin kello 18:30 ja lähtöpaikkana on perinteinen Kaikulan Maja. Talvikaudella päivä on ollut sunnuntai ja lähtöpaikkana Vesihelmi. Sinne siirrytään jälleen lokakuussa. Juoksureitti on pysynyt 24 vuotta samana. Tällä kertaa yhden ja kahden kierroksen lisäksi on mahdollisuus juosta neljä kierrosta - kuten aina ennekin toukokuussa - mutta nyt tämä on nimetty Puistopuolikkaaksi! Neljä kierrosta on samalla tarkistusmitattu puolimaratoniksi (21,097 m.) ja matka on lyhentynyt. Puolikkaan juoksijat pääsevät tämän ansiosta matkaan noin 100 metriä muita edellä.

Toinen uutuus puolikkaan juoksijoille on mitali, joka varten halutaan ennakkoon ilmoittautumista (forssansalama.fi). Maksu on silti vain 5 € eli sama kuin muillakin matkoilla. Siihen sisältyy saunat, mehut ja arvontapalkinnot.

Salaman Kuntojaosto toivottaa sekä vanhat että uudet juoksijat tervetulleiksi mittaamaan kuntoa sopivalla matkalla tai muuten iloiseen keväthilppaisuun. Tästä on Suvi-iltaan enää reilu kuukausi!

(Kiitos Jarnolle tästä)

Ei kommentteja: