maanantaina, marraskuuta 30, 2009

Vk49 yhteistreenit

Rauhis on taas ravattu ja saattoi olla viimeistä kertaa hetkeen aikaan kesäreitillä. Pikkujoulukausi ja flunssat yrittävät nujertaa treenausta ainakin omalla kohdallani, mutta ainakin itsellä treenimotivaatio vaan pakkaa lisääntymään mitä enemmän jää treenejä väliin. Pää haluaisi siis mennä, mutta fysiikka ei anna myöden. Tuttua. Malttia siis flunssien parantamiseen muillekin ja treenikipinää ja -iloa pimeyden keskelle.

Myös Tajut-uintikurssi oli tänään viimeisen kerran ja jatkoa seuraa keväällä, eli "Advanced"-uintikurssi alkaa tuolla helmikuun paikkeilla.

Viikko 49

Ti. 1.12 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pirkkahallissa. Yhteishenkilönä Jari Hemmilä.

Ke. 2.12 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

Su. 6.12 Kello 10. Pitkä lenkki. Kokoontumispaikkana Rauhaniemi, tarkemmin kansankylpylän saunan ovella. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt joukolla itsenäisyyspäivän pitkälle lenkille!

Aarne H.

Anonyymi kirjoitti...

Terve,

Anskun kanssa ideoitiin tänään
uutta aamu-unisten
sunnuntailenkkiä. Aamutorkkujat
lähtisivät vasta 12.00 ;)

t.TommiP

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsenäisyyspäivän lenkistä Päiville, Miralle, Jari M:lle ja itselleni!

Nyt sitten lähden Keskustorille!

Aarne H.