tiistaina, marraskuuta 24, 2009

Vk48 yhteistreenit, pirkkahallikausi ja R5

Pikkujouluista on toivuttu. Hätinä. Hulvattoman hauskaa oli, joku voisi sanoa, että liian hauskaa. Ja eikun takaisin ruotuun ja treenaamisen pariin. Tällä viikolla alkaakin hallikausi ja tiistain vetotreenit siirtyvät Pirkkahalliin. Tulkaahan ihmettelemään ja kokeilemaan miten Pirkkahallin tartani pitää tennarin alla vauhdikkaassa juoksussa. Lauantaina onkin sitten taas vuorossa R5/R10, jossa voi testata omaa syyskuntoaan tai juoksennella muuten vaan omaan tahtiin.

Talviasuista sovittiin, että vedetään tilaus jäihin ja keskitytään paremmalla varoitusajalla ja laadulla kevään ja kesän asuihin. Tilaajia oli niin pieni määrä, että ei ollut järkeä jatkaa tilauksen kanssa.

Viikko 48

Ti. 24.11 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen siis Pirkkahallissa. Yhteishenkilönä Jari Hemmilä.

Ke. 25.11 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

La. 28.11. Kello 13. Marraskuun R5/R10, eli 5 tai 10 km pituinen testijuoksu Rauhaniemen maisemissa.Ilmoittautuminen alk. klo 12 Rauhaniemen kansankylpylällä, startti klo 13. Hinta 5€, sis. pullakahvit ja mehut sekä saunan.

Su. 29.11. Kello 10. Pitkä lenkki. Jatkamme viime viikolla aloitettuja sunnuntain pitkiä yhteislenkkejä. Kokoontumispaikaksi on vakioitumassa Rauhaniemi, tarkemmin kansankylpylän saunan ovella. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulkaapa sunnuntaina joukolla juoksemaan! Aarne

VesaJ kirjoitti...

Juuri päätin että tulen juosten täältä Leinolasta

T. Leinolan Dieseli

VesaJ kirjoitti...

Vielä sen verran että vedetään tosi hitaasti. Reippaasti alle AeK ....jos ei sade yllätä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos pitkästä ja kosteasta sunnuntailenkistä Hannelelle, Jukalle, Vesa J:lle, Jarille ja itselleni!
I´m singing in the rain!

Aarne H.

VesaJ kirjoitti...

Kiitos Aarne itsellesi!

Upea lenkki uusin eväin.
Reilut 3 tuntia keskisykkeellä 131.

Sade yltyi mutta fiilis parani!!!

Ja sainhan minä upean "adventtitervehdyksen" menomatkalla Tammelan torin lähellä. Vieläkin on jauhot suussa :-D