tiistaina, marraskuuta 10, 2009

Vk46 yhteistreenit ja kilpavarustelua

Marraskuu on monella kuntoilijalla ylimenokauden tai sen jälkeistä aikaa, harjoittelun taas pikkuhiljaa alkaessa uudella innolla. Liekö tämä syynä siihen, että on myös enemmän aikaa täydentää varustevarastojakin. Myös Tampereen Juoksijoilla on ollut viime aikoina normaalia enemmän aktiviteetteja tällä rintamalla tossupäivän ja seura-asun muodossa. Ja varsinkin triathlon-jaostossa tilanne on äitynyt jo kilpavarustelun tasolle. Syksyn mittaan on ilmaantunut toinen toistaan upeampia ja virtaviivaisempia TRI-tykkejä, joten kesällä mennään lujaa, luulen ma.

Tällä viikolla yhteistreenit normaaliin tyyliin tiistaina, keskiviikkona ja sunnuntaina (huomioi poikkeuksellisesti startti Rauhaniemestä)

Viikko 46

Ti. 10.11 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla. Yhteishenkilönä Jari Hemmilä.

Ke. 11.11 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

Su. 15.11. Kello 10. Pitkä lenkki. Jatkamme viime viikolla aloitettuja sunnuntain pitkiä yhteislenkkejä. Kokoontuminen tällä kertaa poikkeuksellisesti Rauhaniemessä, kansankylpylän saunan ovella. Lenkin pituus on arviolta 15-25km, mutta tästä olisi tarkoitus keskustella ja säätää sen mukaan mitkä ovat sunnuntain pitkikselle saapuvien tarpeet. Tulkaa paikalle, niin voitte itse vaikuttaa millaiseksi tämä muodostuu. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

Huom!!!!!!!

1. Muistakaa ilmoittautua Tajut-pikkujouluihin, aikaa on enää vajaa viikko vahvistaa osallistuminen 16.11 mennessä!
2. Muistakaa myös käydä kokeilemassa Tajut-juoksuasu talven viileämpiä kelejä varten Lielahden Intersportissa 13-15.11!

Ei kommentteja: