maanantaina, marraskuuta 09, 2009

Tampereen juoksijoiden seura-asut (Talvi 2009-2010)

Morjens,

Perustuen yhteistyösopimukseemme Intersport Lielahden kanssa on jäsenistöllä nyt oiva tilaisuus hankkia juoksuun hyvät talviasusteet. Myöhäisen tilausajankohdan pakottamana asukokonaisuus on seuraava:

1. Kiinteä peruspaketti HINTA € 100,- sisältäen
- Barcelona –takki seuran painatuksella, pun-valk, koot S - XXL
- Canada –talvijuoksupaita, navy-pun-valk, koot S - XXL
- Windstopper -pääpanta, väri musta, koot 56 ja 58 cm
- Windstopper -hanskat, väri musta, koot S – XL

2. - Stride –talvitrikoohousu, musta, S, M ja L (huom!) HINTA € 42,-

3. - Gilet –heijastinliivi, neonkeltainen, koot S – XXXL HINTA € 14,-

Jäsen voi siis ostaa minkä tahansa kolmesta edellä mainitusta, tai vaikka kaikki, mutta kuitenkin niin, että kiinteän peruspaketin voi ostaa vain täydellisenä. Talvitrikoohousuja on rajoitetusti.

Asujen sovitus tapahtuu Intersport Lielahdessa pe 13.11 – su 15.11. tekstiiliosaston sovituskopeilla liikkeen aukioloaikana. Sovitettavien tuotteiden väri ei vastaa lopullista väriä!

Mikäli sovituspäivien aikana löydät Sinulle sopivat juoksuhousut (mallista riippumatta) myymälässä olevasta valikoimasta, saat ne heti mukaasi 30% alennuksella suositushinnasta. Tällöin riittää, että kassalla kerrot olevasi Tampereen Juoksijoiden jäsen.

Kaikkiin tähän asiaan liittyviin kysymyksiin vastaa Aarne Heino, 0400-483347 tai aarne.heino@crosslink.fi !

_______________________________________

Jatkossa tuo punavalkoinen on seuramme asusteiden väri useiden vuosien ajan. Näitä asusteita saadaan tilattua lisää tarpeen mukaan, koska mallistot säilyvät samanlaisina.

Tulevan kesämalliston esittely ja sovitus tapahtuu helmi-maaliskuun 2010 aikana. Myös tämä kesämallisto noudattaa nyt valittua värimaailmaa.

-Kaapo & Aarne

Ei kommentteja: