maanantaina, marraskuuta 02, 2009

Vk45 yhteistreenit ja sunnuntain pitkis

Kireemmät syys- /talvikelit alkavat koetella lenkkeilymotivaatiota ja tämä näkyi myös R5:lla viime lauantaina laskeneena osallistujamääränä. Täsmälääkityksenä tähän Tajut tiivistää rivejään ja lisää sunnuntain pitkiksen yhteislenkkipalettiinsa. Paketti pysyy paremmin kasassa porukalla, joten tervetuloa yhteislenkeille!

Tällä viikolla yhteistreenit normaaliin tyyliin tiistaina ja keskiviikkona. Lisäksi sunnuntaina uutena yhteislenkkinä pitkä lenkki.

Viikko 45

Ti. 3.11 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla. Yhteishenkilönä Jari Hemmilä.

Ke. 4.11 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

Su. 8.11. Kello 10. Pitkä lenkki. Aloitamme kokeiluluonteisesti sunnuntain pitkät yhteislenkit. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla. Lenkin pituus on arviolta 15-25km, mutta tästä olisi tarkoitus keskustella ja säätää sen mukaan mitkä ovat sunnuntain pitkikselle saapuvien tarpeet. Tulkaa paikalle, niin voitte itse vaikuttaa millaiseksi tämä muodostuu. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

Ei kommentteja: