keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Jäsenmaksun palautus

Näin loppuvuodestahan jotkut onnelliset saavat veronpalautusta. Seuran hallitus innostui kilpailemaan verohallinnon kanssa, ja päätti järjestää omat palauttajaiset. Ja kun kerran kilpaillaan, silloin pitää panna paremmaksi. Nyt on nimittäin mahdollisuus saada sijoittamansa jäsenmaksu ihan oikeasti korkojen kera takaisin. Koittakaapas samaa maksamienne verojen kanssa. Kauniina ajatuksena on tarjota jäsenistölle ihan oikeita etuja, mutta myös rohkaista vielä mahdollisesti empiviä liittymään.

Palautus junaillaan seura-asun muodossa. Uusi asu tulee Craftilta ja se on valmistajan ns. normilaatua parempaa Performance-sarjaa. Kun seura maksaa 26 euroa per asu jäsenten ensitilauksen asuista, saa asun käytännössä selvästi alle puoleen hintaan (alennus -56%). Seuran tuki katetaan takin mainostuotoilla. Tuettuja pukuja on mahdollista ostaa yksi per jäsen ja erikoishintaan asun saa vain ensimmäisessä yhteistilauksessa.

Asu koostuu juoksutakista, teknisestä paidasta, juoksushortseista (3 mallia) sekä pitkistä juoksutrikoista. Tuettuna voi ostaa vain koko neljän vaatteen seura-asukokonaisuuden. Muihin tilauksiin saa normaalin seura-alennuksen. Mainokset painetaan vain takkiin. Muihin vaatteisiin tulee seuran tunnus. Erikoishintaisena seura-asu on nyt vain 99 euroa!!! Jatkossa asun hinta on 125 euroa, joka sekin on edullinen ovh:n ollessa painettuna yli 225 euroa (alennus -45%).

Asun sovitus on järjestetty 27.9. tilaisuuksien (luento ja R5) yhteyteen. Sovituksen lomassa saa siis ajantasaista juoksutietoa ja pääsee kellottamaan lähtötasonsa tulevaan peruskuntokauteen. Tervetuloa siis sankoin joukoin jäsenmaksun palauttajaisiin ;)

3 kommenttia:

mihkal kirjoitti...

hih, enemmän tällä tavalla palautuu kuin 'karhun' kanssa painiessa

Matti kirjoitti...

Olisiko sovitusmahdollisuus arkenakin mahdollinen, kun viikonloput ei aina sovi kaikille?

pete kirjoitti...

Järjestyy toki, sovituskoot tulee mulle, ole yhteyksissä lähempänä: petri kiemura litmanen.fi