keskiviikkona, heinäkuuta 30, 2008

Tervetuloa TaJujen TRIcknickille Sunnuntaina 3.8.

Nyt on oiva mahdollisuus tulla katsojana tutustumaan todelliseen kuntolajiin eli Ironman tai täysmatkan triathloniin. Kilpailussa uidaan 3,8 km, pyöräillään 180 km ja päätetään urakka juoksemalla täysi maraton.

Kilpailu järjestetään Nokialla ja keskuspaikkana toimii Nokian urheilukenttä. Uintiin startataan klo 7.00 Kennonnokan uimarannalta. Sen jälkeen käydään sekä pyöräilyssä että juoksussa neljä kertaa kääntymässä urheilukentällä, joten seurattavaa riittää tasaisesti, vaikka matka pitkä
onkin. Käytännössä kärki saapuu ensimmäisen kerran urheilukentälle vähän kello yhdeksän jälkeen.

Mukana kuntosarjassa on kaksi TaJulaista: Pete L ja Vesa R ja poikien huoltopisteessä urheilukentän takasuoralla on tarjolla kahvia ja pullaa kaikille TaJulaisille. Huoltopisteellä voi myös jututtaa valmentaja/konsultti Mikkoa ja muita seuran triatleetteja, jos vaikka
hyttynen tai sanoisiko TRItikka sattuisi puraisemaan. Laji on mainio kuntoilulaji ja tapahtumia järjestetään huomattavasti lyhyemmilläkin matkoilla alkaen sprintistä, jossa uinti 300-750m, pyörä 20km ja juoksu 5 km.

Viikonlopulle on luvattu sateista ilmaa, mutta kentällä ja huollossa on runsaasti katettua katsomotilaa. Lisätiedot ja reitit Triathlonteam 226:n sivuilta:
Info ja kartat

2 kommenttia:

MIKA kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
MIKA kirjoitti...

Angelalta viestiä

Huomenta vaan! Tricnikki on kyllä mainio idea! Itsekin oon ajatellut tulla paikan päälle Peten ja Vesan sparraajaksi niin pian kuin ehtii 200 km päästä Treelle ajamaan. Yritän sitten etsiytyä teidän joukkoon ja päästä tlanteen tasalle. Aikamoinen haastehan miehillä on vastaanotettavana, niin eiköhän me kannustetaan ja huolletaan kunnolla. Oma teräskesä pääsi tosiaan ruostumaan, kun liian ahneesti tuli reenattua. Olis ollut hauska mennä la-kisassa mukana, kun viime vuonna tuli siinä ensimmäinen nappisuoritus. Muta kyllä kelpaa seurata miten Tosiurheilijat menee :)
Eli paikalla nähdään!
Tricknikkijäsen Angela