perjantaina, lokakuuta 26, 2007

R5-ennakko

Muistuttaisin vielä, että huomenna launataina 27.10. juostaan taas seuran testijuoksu Rauhiksen vitonen. Kun juoksukausi useimmilla alkaa olla päätöksessä, on hyvä hetki tulla kellottamaan lähtökohdat uudelle peruskuntokaudelle. Säätiedotuskin lupaa pelkkää hyvää ja positiivista.

Testijuoksupaikaksi valittiin aikoinaan Rauhaniemi puhtaasti siitä syystä, että se jo nimenä korostaa testijuoksun perimmäistä tarkoitusta, eli rauhallista omavauhtista etenemistä peruskuntoilija N:n ("Niemisen") ehdoilla. Viime aikoina koitoksista ovat vain valitettavasti puuttuneet juuri ne "peruskuntoilija-Niemiset".

Uutena optiona tarjoammekin nyt halutessa mahdollisuutta juosta ilman numerolappua ja siten tulosten julkista esittämistä. Aikasi saat näin vain omaan tietoosi oman kunnon tulevan kehityksen seurantaan. Jospa näin saisimme taas mukaan reitistä kauemminkin naatiskelevia. Muutenhan tässä täytyy vakavasti harkita siirtymistä Lentävänniemeen tai Hikivuoreen ;)

Ja jos syystä tai toisesta et nyt halua juosta, tule silti paikalle hörppäämään kupponen kahvia ja tapaamaan muita!

Ideoita ja kommentteja yhteisen tapahtumamme kehittämiseksi kaikille sopivaksi otetaan halulla vastaan. Jos jotain mieleen juolahtaa kommentoi juttua alla nimellä tai ilman.

Tervetuloa!

Ei kommentteja: