maanantaina, helmikuuta 22, 2010

Vk8 yhteistreenit

Pirkkahalli avautuu taas Tajulaisille tiistain vetotreenejä varten parin viikon tauon jälkeen. Tämän jälkeen on tiedossa laktaattimittausta viiden hengen ryhmälle 19:30. Jos sinua kiinnostaa jatkossa laktaattimittaus, niin ilmoittele allekirjoittaneelle tai Hamarille, niin järjestetään lisää sessioita tarpeen mukaan.

Myös lauantai on mahdollinen Duathlon-treeni Pirkkahallissa, eli halli on käytettävissä, mutta itse en valitettavasti tällä kertaa pääse. Nyt tosin näyttäisi hiukan lämpenevän kelit viikonloppuna, joten ulkonakin tarkenee.

Muistuttaisin vielä, että lähes ilmaisen seura-asun (30Eur takki+housut) tilaukseen on aikaa vielä tämä viikko. Laittakaa nyt hyvänen aika Aarnelle postia, tämähän on niin kuin rahaa pistäis pankkiin!

Viikko 8

Ti. 23.2 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pirkkahallissa. Tähän perään laktaattitesti n. 19:30 alkaen siihen aikaisemmin ilmoittautuneille Diplomi-mittari-mestari Hamarin valvovan silmän alla.

Ke. 24.2 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

Su. 28.2 Kello 10. Pitkä lenkki. Kokoontumispaikkana Rauhaniemi, tarkemmin Rauhaniemen parkkipaikalla. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

Ei kommentteja: