maanantaina, helmikuuta 01, 2010

Vk5 Yhteistreenit

Treenien suhteen Pirkkahalli palaa taas tällä viikolla ohjelmaan ja tiistain vetotreenit ainakin kuvioissa. Viikonloppunakin saattaa olla vielä tiedossa duathlon-treeniä Pirkkahallissa, mutta niistä viestitellään TRI-listoilla tarkemmin erikseen.

Niin kuin Pete jo tuossa aiemmin ilmoittelikin, päätettiin laittaa R5 hetkeksi tauolle viime kertojen vähäisen innostuksen takia. Otetaan taas R5 entistä vahvempana mukaan kun alkaa lumet sulaa ja kengät lyödä kipinää asfaltilla, tai sitten ihan vaan tarpeiden/kysynnän mukaan.

Tämän talven Teivocup on myös hyvässä vauhdissa ja seuraavan kerran ravataan taas ensi lauantaina, eli sinne vaan, jos jäi R5 viime viikonloppuna väliin: http://www.saunalahti.fi/~teivo/cgi-bin/teivost.pl?sivu=tc_kutsu&val=xxtcxx

Viikko 5

Ti. 2.2 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pirkkahallissa.

Ke. 3.2 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornin edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

Su. 7.2. Kello 10. Pitkä lenkki. Kokoontumispaikkana Rauhaniemi, tarkemmin Rauhaniemen parkkipaikalla. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

1 kommentti:

moguli kirjoitti...

Pirkkahallissa on tänään tiistaina kisat kello 17:40 lähtien.

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=3130

Kannattanee mennä halliin vasta torstaina?