maanantaina, helmikuuta 15, 2010

Vk7 Yhteistreenit

Kevään maratonit lähestyvät hyvää kyytiä, niin Suomenmaalla kuin ulkomaillakin, joten pikkuhiljaa pitäisi kiristää ruuvia näihin aikoville.

Taas on tiistain vetotreenit Pirkkahallissa peruttu messujen takia. Sen sijaan lauantaina olisi taas tarkoitus rykäistä Duathlonia reilu 3h. Muut treenit normaalisti keskiviikkona ja sunnuntaina.

TRI-jaoston ADVANCED-uintikurssin alkoi tänään ja kyyti oli kyllä kylmää, eikä Kepan puujalat ainakaan tilannetta auttanut.

Viikko 7

Ke. 16.2 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

La. 20.2 Kello 10. TRI-jaoston Duathlon-treeni, n. 3h tai lyhyempikin, jos aikataulut ei anna periksi. Pirkkahalli, kahvilan vieressä olevalla seinustalla. Yhteishenkilönä Kaapo Annala.

Su. 21.2 Kello 10. Pitkä lenkki. Kokoontumispaikkana Rauhaniemi, tarkemmin Rauhaniemen parkkipaikalla. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

Ei kommentteja: