lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Treenit jatkuvat

Uusi vuosi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja harjoituksiin on saatu mukaan myös uusia juoksuharrastuksesta innostuneita harrastajia. Hienoa! :-) Haastetaanpa ensi viikon treeneihin mukaan lisää porukkaa, jotta saadaan tanner tömisemaan hallissa ja lenkkipolulla entistä voimakkaammin.

Seuraavan ohjelman mukaan jatketaan viikolla 3:

Ti 15.1. Vetoharjoitus Pirkkahallissa klo 18.
Ke 16.1. Kevyt TV-lenkki. Lähtö Pyynikin näkötornilta klo 18.
La 19.1 Omavauhtinen TV-harjoitus. Kokoontuminen Rauhaniemessä klo 12. Harjoitusten jälkeen saunomis- ja uintimahdollisuus (omakustannehinta 4,50€).

Keskiviikon lenkin vetovastuun on ottanut Palosen Jukka ja varamiehityskin on kunnossa, joten GPS:ää ei lenkille tarvitse kenenkään ottaa mukaan - suunnan näyttäjiä riittää varmasti. :-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro!

Keskiviikon lenkki kiinnostaa. Minkä pituinen lenkki on kyseessä? Minkälaista vauhtia suunnilleen?

pete kirjoitti...

Lenkki on 11,2 km ja siihen menee aikaa tavallisesti reilu 1:10 eli vauhti tuollaista kuuden-kuuden ja puolen minuutin välillä per kilsa. Mutta vauhti sovitetaan porukan mukaan, joten mukaan vaan rohkeasti :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä :) Taidan liittyä joukkoonne keskiviikkona..

myöhänen kirjoitti...

Moro!
Olen tulossa yhteislenkille rauhaniemeen ! Miettikää valmennustanne , olen palaamassa taas valmennushommiin , jos itse tai tiedätte jonkun joka on valmennusta vailla , ilmoittakaan minulle . voi olla myös joku nuori lahjakas jonka tiedätte tai ikinuori jolla on halu ja tavoitteet !
Terveisin!Mika Myöhänen