lauantaina, tammikuuta 26, 2008

R5:n tulokset

Vuoden ensimmäinen R5 on nyt sitten juostu. Varareitti sai varauksettoman hyvän vastaanoton. Hamarin Jari piti reitistä niin paljon, että juoksi sen kahdesti 15 sekunnin palautuksella ja sai vielä toisella kerralla nipistettyä ajasta mutaman sekunnin pois. Siinä on asennetta malliksi, kuka vetää ensi kerralla reitin kisavauhdilla kolmesti? Haaste on heitetty!

Reittiä voi käydä nyt salaa itsekseenkin kokeilemassa. Kartta löytyy oikealta linkeistä. Lähtö on Koljontiellä muuntajakopin kulmalla. Joku oli sopivasti sähkötolppaan spreijannut mustalla "R5". Siitä lähdetään lännen suuntaan ja käännytään oikealle autotien viertä jalkakäytävää pitkin. Reitti kiertää kevyenliikenteen väylää lyhyesti Parantolankadun vierestä koukaten ja laskee heti pyörätien ramppia Kekkosentien varteen. Kekkosentien viertä juostaan aina Särkänniemen valoristeysteykseen asti. Kääntöpaikka on muutama metri ennnen risteystä, ja sen kohdalle osuu mustaksi maalattu kaiteen pystypalkki. Matkalla on myös tasan kaksi muuta mustaksi maalattua kaiteen tolppaa, jotka osuvat kuin sattuman oikusta jotakuinkin metrilleen 1 ja 4 sekä 2 ja 3 km:n kohdille. Niistä on hyvä kellottaa itselleen väliajat.

Alta löytyvät tämänkertaiset tulokset. Seuraava testijuoksu on lauantaina 23.2. Tervetuloa mukaan!


Sukunimi Etunimi Seura Aika
Enqvist Stina TaJut 27,43
Aronen Helena RRR 29,49
Jokinen Helena TaJut 29,49

Sukunimi Etunimi Seura Aika
Maimonen Jarno TeSt 18,17
Hamari Jari TaJut 18,58
Rouhiainen Jaakko TeSt 19,29
Lähteenmäki Tero TaJut 21,36
Tolonen Timo TaJut 22,19
Patrikainen Tommi TaJut 22,40
Rodriguez Xavier TaJut 23,00
Laiti Mika TaJut 23,04
Lehtinen Oiva TaJut 23,05

2 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Kiitoksia vaan Petelle. Olit taas tehnyt hyvää ja perusteellista työtä uuden (vara)reitin suunnittelussa ja kilometrien merkkauksessa.
... ja eihän sitä nyt ihan vähään kannata tyytyä, kun noin hyvälle ja hyvin merkatulle reitille osuu. ;)

mihkal kirjoitti...

Mielestäni helpompi juosta tämä varareitti kuin se varsinainen.

vaikka lopun nousu kyllä tekeekin höpöä.