keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

Asiaa asutilauksista

Asutilauksista tulee silloin tällöin kyselyitä, joten laitetaan tietoisku ja perusperiaatteet tänne blogiin.

Tampereen Juoksijoiden seura-asua voi tilata seuran nettohintaan Turtolan Intersportista. Tilauksia voi tehdä vuoden ympäri myös seuran yhteistilausten ajankohtien ulkopuolella.
Asuun kuuluu mm. juoksutakki, eripituisia juoksutrikoita ja -housuja sekä juoksupaitoja. Tuotteet toimittaa Nike ja Turtolassa on seurakuvasto, josta tilattavia tuotteita voi selata tarkemmin. Tilata voi koko asun tai vain jonkin yksittäisen asusteen niin halutessaan. Takkiin ja paitoihin tulevat seuran sponsorien painatukset.

Tilaus tehdään Turtolassa, jolloin tarvittaessa jokainen voi myös sovittaa oman kokonsa mallikappaleista paikan päällä. Tuotteiden maksu tapahtuu niitä kaupasta noudettaessa, paitsi painatukseen menevien tuotteiden osalta painokulut laskutetaan seuran toimesta jokaiselta jälkikäteen. Esimerkiksi juoksutakki (nettohinta n. 40 €) , johon painatus tulee, lähtee kauppiaalta painoon ja noudettaessa nettohinta maksetaan kauppiaalle ja seura laskuttaa painatuskulut (n. 5 €/takki/paita) erikseen. Painatuskulujen maksaminen infotaan erikseen tilaajalle sähköpostilla (tilitiedot, viitenumerot ja hinta).

Tässä vielä esimerkkihintoja tuotteista. Naisille ja miehille on omat mallistonsa:
Shortsit 17,10 €, t-paita 16,50 €, pitkät juoksutrikoot 27 €, caprit 20,90 €, tuulipuvun housut 30 €.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia tiedoista. Tätä selkeyttä asiaan on kaivattu. Toivottavasti asia toimii myös Turtolan puolesta.