lauantaina, syyskuuta 29, 2007

Valokuvaaja korjaa potin

Varastaminen on väärin ja epärehellisyys ei kannata. Niinhän se äiti aikoinaan opetti, mutta tiukan paikan tullen pikku vilppiin luiskahtaa helposti. Jokainen voi napsauttaa allaolevan kuvan suuremmaksi ja tulkita varastaako nimeltä mainitsematon juoksija (nro 343) vai ovatko muut todellakin vain niiiiiiiiiiiiiiiin paljon hitaampia reaktioiltaan. Niin tai näin, potin Rauhiksella korjasi kuitenkin Maimosen Jarno, jolla oli aikaa ottaa lähtökuva, huoltaa kamera ja kehittää oheinen otos, ennen kuin suunnisti itse reitille. Nilkkavaivasta toipuminen näyttää siis olevan varsin hyvässä vauhdissa.



Liekö Pirkan hölkän läheisyys verottanut osallistujakuntaa, mutta toivottavasti jatkossa saamme taas enemmän osallistujia viivalle. Seuraava R5 juostaan La 27.10, lähtekääpä silloin rohkeasti mukaan ja sankoin joukoin.

Tulokset:
Maimonen Jarno TeSt 19,24
Ojen Jorma KP 19,32
Hamari Jari TaJut 19,52
Niskanen Harri TaJut 20,20
Halonen Terhi TeSt 21,11
Örn Mikko Tampere 22,13
Kaasinen Päivi TaJut 22,54
Laiti Mika-343 TaJut 23,00
Juutinen Vesa TaJut 23,48

4 kommenttia:

mihkal kirjoitti...

Protesti

Muut olivat hitaampia :-)
Siis startissa.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö lokakuussa tarvitse juosta Rauhista kun vasta marraskuussa on seuraava?
-harri-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sille ystävälliselle keski-ikäiselle naisihmiselle joka neuvoi tälle eksyneelle juoksijalle viimeisellä kilometrillä 'oikotien' takaisin Kansankylpylään.

Terveisin, Vesa J

pete kirjoitti...

Mika: Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joita kommentissasi oli vain viisi.

Harri: Ihan vaan koitin että lukeeks näitä kukaan... ei vais kiitos tarkkaavaisuudesta, korjasin.

Vesa: En kuullutkaan yuosta episodista, mutta jäin tuloksia laittaessa miettimään että meniköhän nyt oikein. No ensi kerralla on helppo parantaa tulosta :)