sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

Täsmennystä TriTreeneihin...

Sepon kanssa kokeiltiin eilen lauantaina ensimmäistä yhteistä yhdistelmätreeniä. Käytiin ensin pyörillä Kämmenniemessä kääntymässä ja juostiin Jari M:n ja Jukan seurana tasavauhtinen Rauhaniemessä. Hyvin kulki (ainakin Sepolla) ja kivaa oli (molemmilla). Ensi lauantaina toivotaan sitten lisää porukkaa sekä sekä Tri-soppaan (klo 10.00), että ihan vaan TV-juoksuunkin (klo 12.00).

Eija tuossa kyseli, että millä fillareilla mennään. Maantiepyörä olisi hyvä olla alla, mutta muuten tasoerot tasaantuvat mukavasti peesaillessa ja vetovastuuta vaihdellessa. Pyritään polkemaan pari tuntia eli 50-60 km porukan ja reitin mukaan säätäen. Tervetuloa vaan rohkeasti mukaan kokeilemaan. Pieni säävaraus on turvallisuussyistä hyvä pitää. Voin ottaa vastuulleni lenkin vahvistamisen s-postilla vaikka viimeistään tuntia ennen starttia. Keräänkin nyt kokoon postilistan, eli jos haluat Tri-jaoston postia jatkossa, laita mulle viesti osoitteeseen: "tri ät litmanen piste fi" niin lisään sinut listalle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oli oikein mukava harjoitus joten toivon mukaan lisää väkeä niin siitä tulee vieläkin antoisempaa.
Pyöräreittiä tullaan vaihtelemaan niin näkee erilaisia maisemiakin.
TV-juoksussahan voi sitten oman kunnon mukaan säätää vauhtia niinkuin sen todellinen tarkoitus onkin. Tulkaapa kokeilemaan.