torstaina, syyskuuta 06, 2007

Kankaanpään maratonille lähtijät huomio!

Kimppakyydeistä Kankaanpäähän on tullut kyselyitä. Tapahtumahan järjestetään 20.10.2007. Matkoina ovat maraton, 1/2-maraton ja kymppi.

Jos olet Kankaanpäähän lähdössä ja haluat kontaktin muihin sinne päin suuntaaviin, tämän viestin kautta kommentoimalla yhteydenpito onnistuu. Eiköhän kimppakyydit järjesty kaikille! :-)

Kankaanpäähän on tänä vuonna mahdollista matkustaa myös bussilla Tampereelta, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi. Tarkemmat tiedot Kankaanpään maratonin sivuilta.

2 kommenttia:

VesaJ kirjoitti...

Tavoitteenani on juosta kauden viimeinen maraton Kankaanpäässä
P. 040-7516327/Vesa

Anonyymi kirjoitti...

Tässä juuri tullut tieto Kankaanpäästä:

Bussikuljetus on varmistunut ja se toteutetaan. Kiinnostuneita on tullut jonkin verran ja päätettiin ottaa hallittu riski:) ja tarjota tätä mahdollisuutta Tampereen suunnalta tuleville. Max hinta kuljetukselle on 20 euroa ja jos oikein kovasti kiinnostuneita ilmaantuu, hinta laskee tuosta, mutta paras varautua ko. hintaan. Matka pyritään järjestämään siten, että myös Tampereen suuntaan takaisin olisi kaksi kuljetusta, koska kyselyitä on tullut myös kympin ja puolikkaan juoksijoilta. Lähetän tästä vielä tarkempaa tietoa, kunhan saamme yksityiskohdat hiottua kuntoon.

T:Vesa