torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Harjoituksia ja Rauhiksen vitonen

Toukokuun viimeisellä viikolla juostaan normaalit tiistain ja keskiviikon harjoitukset. Lauantain TV-treeni korvautuu jälleen Rauhiksen vitosella, joka on järjestyksessään jo 8. TaJut-testijuoksu. Nyt viimeistään on aika tulla viivalle kokeilemaan vitosen kestävyys, jos sitä ei vielä talven mittaan ole tehnyt!

Ti 24.4. Mäki-/vetoharjoitukset. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla klo 18.
Ke 25.4. Yhteislenkki. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla klo 18.
La 28.4. Rauhiksen vitonen. Ilmoittautuminen alk. klo 12, startti klo 13. Osallistuminen 5€, sis. pullakahvit, mehutarjoilun ja saunomisen sekä uinnin Rauhaniemen kansankylpylässä.

Muistutuksena vielä tulevan lauantain (21.4.) Cooperin testistä: lähdemme verryttelemään tasan klo 12 Rauhaniemen parkkipaikalta kohti Pyynikin kenttää.


Sunnuntain pitkistä lenkeistä on tullut kyselyitä ja pari porukkaa kokoontuukin erinäisillä kokoonpanoilla aina sunnuntaiaamuisin viikon pitkälle. Nämä lenkit eivät ole mitään virallisia seuran järjestämiä harjoituksia, joissa vetovastuu olisi tietyillä henkilöillä, joten lähtöajat ja -paikat vaihtelevat sen mukaan miten lenkille lähtijät kulloinkin sopivat. Tulevana sunnuntaina 22.4. kokoontuu Pyynikin näkötornilla klo 9 yksi porukka tarkoituksenaan kiertää Pyhäjärven lenkki (n. 25 km). Kilometrivauhti porukalla on 5.30-6.00 min luokkaa. Toisen porukan lenkkiaikomuksista allekirjoittaneella ei ole tuoretta tietoa, mutta kiinnostuneet voivat laittaa seuran sähköpostiosoitteeseen meiliä ja vastaus kaivetaan sitten esiin paluupostiin. :-)


Juoksemisiin!
Mari

1 kommentti:

JariHa kirjoitti...

Moro,

Toinen ryhmä kutistuu tulevana sunnuntaina kaksijäseniseksi (suunnistus kisojen vuoksi).
Tämän ryhmän tarkoituksena on tehdä maastossa 2-2,5 tunnin lenkki (20-25km) hiihtolatujen pohjia pitkin kangasalan suuntaan.
Startti olisi 09:45 Leinolan koululta.
Sijainti löytyy tästä