torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Harjoituksia ja juoksutapahtumia

Rauhiksen vitonen tulevana lauantaina:

R5 juostaan jälleen 28.4. Ilmoittautua saa klo 12 alkaen tuttuun 5€ hintaan ja lähtö on klo 13. Pullaa, kahvia ja saunaa sekä uintia samaan hintaan juoksun jälkeen.
Tervetuloa!

Sunnuntaina 29.4. pitkälle lenkille seuraa hakevien kannattaa suunnata Kaupin urheilupuiston porteille klo 9. Porukkaa on lähdössä juoksemaan 21 km lenkkiä Kaupin maastoissa. Viime sunnuntaina meitä oli 10 hengen sakki kiertämässä Pyhäjärven lenkkiä ja hauskaa oli! :-)

Ensi viikon harjoituksista:

Toukokuu lähestyy kovaa vauhtia ja sen mukana vappu. Ylimääräinen pyhäpäivä on mukava viettää vaikka kuohuvaa maistellen, joten tiistain mäkitreenit siirtyvät vapun tieltä seuraavaan päivään. Sitä myöden keskiviikon kevyempi lenkki jää pois. Lauantain tasavauhtinen sen sijaan juostaan ihan normaaliin tapaan.

Ke 2.5. Mäkitreenit Pyynikillä. Kokoonnutaan näkötornilla klo 18.
La 5.5. TV-lenkki Rauhiksessa. Kokoontuminen Rauhaniemen parkkipaikalla klo 12.


Juoksutapahtumia:

Sunnuntaina 29.4. juostaan Pyynikki-juoksu ja TaJulaiset ovat osallistumassa juoksuun kohtalaisen leveällä rintamalla. Lähtö tapahtuu Ratinasta klo 12 ja ilmoittautua ehtii vielä paikan päälläkin klo 10.40 saakka.
Lisää tietoa tapahtumasta täältä

Ideapark-juoksu järjestetään lauantaina 19.5. ja matkoina ovat 10 km ja puolimaraton. Ilmoittautua ehtii vielä hyvin, lisätietoa tapahtumasta tästä


Lenkkareita ja seura-asua:

Kaikki ne, jotka tilasivat Niken lenkkarit Turtolan Intersportista muutama viikko sitten - osa tilauksista on saapunut jo. Muutamia puutteita on vielä ja Intersport selvittää asiaa Nikelta. Jos tilanne päätyy siihen, että jotakin kenkämallia ei Nikelta saadakaan, niin vaihtoehtoja on tarjolla. Kun tilaukset ovat saapuneet, Intersport lähettää jokaiselle tilaajalle tekstiviestin kertoen, että tossut voi käydä noutamassa.

Seura-asut ovat seuran puolesta tilattu parisen viikkoa sitten ja tilaus on lähtenyt myös Turtolasta eteenpäin. Jos kaikki menee suunnitellusti, niin seura-asut pitäisi olla valmiina jaettaviksi parin viikon sisällä. Tästä ilmoitetaan kaikille asun tilanneille erikseen sähköpostilla ja tiedotetaan, mistä ja koska asun voi noutaa. Olkaamme vielä kärsivällisiä! :-)

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

-Mari

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun kerrotte yhteislenkeistä niin mainitkaa myös vauhti ja jos on lenkki joka jakaantuu moneen eri porukkaan niin vauhdit joita nuo porukat menevät. Monesti pelkän matkan pituuden perusteella ei tule osallistuttua kun ajattelee että jos siellä mennäänkin hirveen kovaa. Tuolla myös säästytään puhelintiedusteluilta kyseisen asian suhteen.

jariha kirjoitti...

Lisäys juoksutapahtumiin:
Sunnuntaina 6.5. juostaan Hunaja-Hölkkä Harjavallassa.
Tännekkin TaJulaisia on lähdössä ainakin yhden autokunnan voimin. Laittakaahan viestiä osoitteeseen hamari(at)elisanet.fi jos on kiinnostusta.
Katsellaan kuljetusjärjestelyjä sitten lähempänä...