lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

Tiistain lepopäivä peruttu

Tänään lauantaina puoliltapäivin kokoontui Rauhaniemessä vihainen toistakymmenpäinen juoksuaktivistien joukko. Polttopullot oli onneksi vaihdettu rauhanomaisesti juomapulloiksi, mutta iskulauseiden viesti oli selvä. "Saavutetuista eduista ei tingitä enää askeltakaan." On säälittävää yrittää vedota Pirkkahallin messukiireisiin ja viedä juoksukansalta tiistailenkki. Jos nyt annetaan periksi, niin kohta varmaan vaaditaan lenkkareita ja trikoita poltettavaksi roviolla. Oulun suunnasta asti oli saatu paikallisen juoksuosaston vahvistus puolustamaan tiistain yhteislenkkiä ja turvaamaan pystypäisen ruumiinkulttuurin jatkuvuutta Tampereella.

Uuvuttavan viiden kilometrin tasavauhtisen neuvottelun päätteeksi saatiin lopulta juoksuselkkauksen osapuolia tyydyttävä neuvotteluratkaisu nuij... siis poljettua sohjoiseen asvalttiin. Tiistaina juostaan - ja juostaan vielä leikiten. Eli luvassa on vauhtileikittelylenkki.

Lenkki starttaa Ti 13.3. klo 18.00 Rauhaniemen parkkipaikalta. Kenen joukoissa sinä juokset? Vain juoksemalla voit vaikuttaa!

Ei kommentteja: