maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Jäsenmaksulle vastinetta

Nyt kannattaa laittaa varustehankinnat hetkeksi jäihin. Olemme viimeistelemässä seurasopimusta juoksun valtamerkin kanssa. Sopimus mahdollistaa jäsenillemme erittäin edulliset ja huippulaadukkaat varustehankinnat jalkineista juoksutekstiileihin. Lisäksi saamme bonuksena lenkkiseuraksemme pari kertaa vuodessa monikertaisen kestävyysjuoksun Suomenmestarin jakamaan tietoja ja vinkkejä. Tiedotan asiasta paremmin julkisesti viikon parin kuluessa, kun kaikki yksityiskohdat on saatu sovittua.

"Sisäpiirin tietoa" saa jo tietysti näppärästi ilmestymällä yhteisreeneihimme. Voin jo vilautella kuvastoa ja hintoja paikalle ilmestyville. Hemmilän Jari on tulossa vetämään taas tiistain (6.3.) reenit Pirkkahalliin. Tavataan pääaulassa klo 18.00. Alkuverra juostaan ulkona ja jokaiselle sopiva vetoharjoitus hoidetaan hallissa. Keskiviikon kevytlenkki starttaa taas tuttuun tapaan Pyynikiltä klo 18.00. Tervetuloa!

Ai niin - se tärkein meinasi unohtua. Pyrimme puristamaan seura-asusta sellaisen tarjouksen, ettei kenelläkään jäsenellä ole varaa kieltäytyä. Tähän tarvitsemme sponsoreita. Jos teillä on firma tai työnantajanne haluaa näkyvyyttä asussamme, wepissämme ja tapahtumissamme, nyt se on mahdollista kohtuullisin kustannuksin. Multa voi kysellä lisää osoitteesta petri ät litmanen piste fi tai soittelemalla 0505575905

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tietysti Pete tarkoittaa tiistaita 6.3. Pirkkahallissa.

pete kirjoitti...

Hei näitä juttujahan luetaan :) Kiitos tarkkaavaiselle, korjasin tuon pvm:n