maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Tiedotuksia

Muutamia asioita tiedotettavana muistin virkistämiseksi:

Helsinki City Run, Suomen suurin puolimaraton-tapahtuma, juostaan jälleen toukokuun 12. päivä. Kimppakyytejä tapahtumaan ollaan järjestämässä ja muutama seuran jäsen onkin jo ilmoittanut joko vapaista kyytipaikoista tai kyydin tarpeestaan. Järjestetään kyydit ja matkustajat lähempänä ajankohtaa eli toukokuun alkupuolella! Kyydin tarvitsijat ja tarjoajat voivat edelleen laittaa sähköpostia TaJut-osoitteeseen, joka löytyy Yhteystiedot-linkin takaa!

Uutta HCR:ssä tänä vuonna on se, että juoksijat lähetetään matkaan kahdessa erässä 10 minuutin välein. Tämä johtuu siitä, että tapahtuman osanottajamäärä on kasvanut sellaisiin lukemiin, ettei yhdellä lähdöllä homma enää voida sujuvasti hoitaa. Jos haluat olla ensimmäisessä ryhmässä kirmaamassa, niin ilmoittaudu pikaisesti - juoksuryhmä määräytyy juoksunumeron mukaan (=ilmoittautumisajankohta).

Sitten muistutetaan lähestyvästä kevätkokouksesta, joka järjestetään Rauhiksen vitosen yhteydessä lauantaina 31.3. Nyt kaikki kynnelle kykenevät mukaan sekä juoksemaan että itse kevätkokoukseen! Rauhiksessa jaetaan myös jäsenkortteja, jotka on jokaiselle jäsenmaksun maksaneelle tehty. Tule hakemaan korttisi parempaan talteen ja hyödynnä mm. hyvät jäsenedut!

Ei kommentteja: