maanantaina, toukokuuta 31, 2010

Viikko 22 yhteistreenit

Viime lauantaina juostiin tämän kevään viimeinen R5 (tulokset: www.tajut.fi), jossa oli pientä elpymistä osallistujamäärässä havaittavissa. Voiton klaarasi sadekelin renkailla itselleen Itä-Tampereen nandiheimon Tommi Keronen, maininnan arvoisella ajalla 17.11. Nyt R5 meneekin sitten parin kuukauden mittaiselle kesätauolle, mutta eipä hätää, seuraava Tajuthlon on jo nurkan takana 12.6. Ja tuonne tosiaan voi tulla ihan kuka vaan, tunnelma on leppoinen ja sitäpaitsi viimeksikin taidettiin maastopyörällä tulla maaliin ihan ensimmäisenä. Joten, pistäkäähän päivämäärä ylös.

Viikonloppuna on muuten taas tiedossa suomalaisten suosima Tukholman maraton, jossa on myös todennäköisesti jokunen TaJulainenkin mukana. Muuten, koetetaan kestää tätä aurinkoista keliä ainakin alkuviikko, kun sellaista on kerran lupailtu.

Yhteislenkit normaalisti keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

VIIKKO 22

Keskiviikkona 2.6. hölkätään rauhallisesti noin 11 km, ja lähtö on Pyynikin näkötornilta kello 18.00.

Sunnuntaina 6.6. pitkä lenkki (noin 2 h) Rauhaniemestä kello 10. Kevään aikana tämän lenkin lähtöpaikka tulee muuttumaan, ja ainakin silloin tällöin reittinä on Pyhäjärven kierros. Seuratkaapa tiedotusta.

Ei kommentteja: