maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Viikko 20

Nyt alkaa olla ulkoilukelit kohdillaan ja tällä kertaa ennusteet jopa pitivät paikkansa. Ja jatkoa näyttää seuraavan tälläkin viikolla. Aurinkoisia lenkkejä kaikille!

Lauantaina hikoiltiin Eerolan suoralla Tajuthlonin merkeissä. Menoa ja hiilikuidun kauneutta voi käydä ihastelemassa kuvien muodossa Söderdahlin Kaitsun blogista: http://www.aquaplus.fi/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=3&Itemid=39 Ensi lauantaina on tarkoitus ottaa uusiksi samassa paikassa samaan aikaan.

Sunnuntaina juostiin Ideapark juoksu ja useita Tajulaisia löytyi tulosluettelosta. Mainittakoon erikseen naisten sarjan ylivoimainen voittaja Angela Naishouler upealla ajalla tuossa kelissä 1.32.44. Onnittelut tasapuolisesti kaikille maaliin päässeille!
Yhteislenkit normaalisti keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

VIIKKO 20

Keskiviikkona 19.5. hölkätään rauhallisesti noin 11 km, ja lähtö on Pyynikin näkötornilta kello 18.00.

Lauantai 22.5 Tajuthlon II / 2010 klo 12:00, Eerolan suoran alkupäässä, sijainti näkyy linkistä (http://www.tampere.fi/ytoteto/kartta/map.php?x=2495300&y=6828332&px=4.0&txt=Tajuthlon). Kyseessä siis Duathlon harjoituskisa (5km juoksu + 20km fillari + 5km juoksu), jossa ajanotto omalla vastuulla ja peesikielto. Tämä on avoinna kaikille ketkä ovat kiinnostuneet.

Sunnuntaina 23.5. pitkä lenkki (noin 2 h) Rauhaniemestä kello 10. Kevään aikana tämän lenkin lähtöpaikka tulee muuttumaan, ja ainakin silloin tällöin reittinä on Pyhäjärven kierros. Seuratkaapa tiedotusta.

2 kommenttia:

Mittamies Leinolasta kirjoitti...

Minkälaisia tuloksia Tajuthlonissa syntyi? Ehtikö kukaan kirjata aikoja ylös?

Anonyymi kirjoitti...

Maratoonari Leinolasta kävi sunnuntaina pitkällä Rauhaniemessä
- yksikseni juoskentelin
- metsän puille huutelin

Upea oli keli, 29km vihkooni kirjasin