maanantaina, tammikuuta 11, 2010

Vk2 yhteistreenit

Varsinkin ulkona juoksentelu viime viikolla on vaatinut vähän enemmän luonnetta pakkasten takia, mutta nyt näyttää jo asteet hiukan hellittävän. Treenit normaaliin tyyliin ti, ke ja su. Näiden lisäksi on ainakin joksikin aikaa vakiintumassa Duathlon-treeni lauantaisin klo 10 Pirkkahallissa. Viime lauantaina oli jo 8 dynamoa rivissä lämmittämässä Pirkkahallin ilmaa, sekä Tajulaisia, että naapurikylän triathlonisteja.

Viikko 2

Ti. 12.1 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pirkkahallissa. Jari Hemmilä on tällä kertaa estynyt, joten yhteishenkilönä tällä kertaa Kaapo Annala.

Ke. 13.1 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

La. 16.1 Kello 10. TRI-jaoston Duathlon-treeni, n. 3h tai lyhyempikin, jos aikataulut ei anna periksi. Pirkkahalli, kahvilan vieressä olevalla seinustalla. Yhteishenkilönä Kaapo Annala.

Su. 17.1 Kello 10. Pitkä lenkki. Kokoontumispaikkana Rauhaniemi, tarkemmin Rauhaniemen parkkipaikalla. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

Ei kommentteja: