tiistaina, tammikuuta 26, 2010

Tampereen Juoksijat ry

Hyvät TaJulaiset!

Tampereen Juoksijat ry perustettiin 31.8.2006, joten olemme nyt ohittaneet tuttipullo- ja konttausiän, ja nousseet "omille jaloillemme". Jäsenmäärämme on lähes 130, ja toiminnan muodot ovat alkaneet selkiintyä. Toimintaamme koordinoi seuran johtokunta, jota on koko tähänastisen ajan vetänyt menestyksekkäästi Jari Hemmilä. Jarin aitoa ja peräänantamatonta innostusta juoksuharrastusta kohtaan on saatu levitettyä yhä kasvavan jäsenjoukon keskuuteen. Tästä kaikesta esitämme Jarille nöyrän ja kunnioittavan kiitoksen hänen nyt luopuessa johtokunnan puheenjohtajuudesta ja jäsenyydestä. Toivottavasti saamme kuitenkin käyttää Jarin asiantuntemusta hyväksemme muilla tavoin myös jatkossa.

Seuran johtokunta on kokouksessaan 25.01.2010 valinnut allekirjoittaneen uudeksi puheenjohtajakseen. Kiitän luottamuksesta, ja lupaan toimia seuran johtoajatuksen mukaisesti ja ohjata toimintaa suuntaan, joka saa jäsenkunnan entistä aktiivisemmin mukaan viikottaiseen toimintaan. Otan mielelläni ehdotuksia ja mielipiteitä vastaan koko jäsenistöltä. Sähköpostini ja kännykkäni suorastaan odottavat yhteydenottojanne!

Seuraavana konkreettisena toimenpiteenä johtokunta on päättänyt käynnistää uuden seura-asun hankinnan. Tähän liittyen on myös päätetty, että seura ottaa merkittävästi osaa hankinnan kustannuksiin. Uuden punamustan asun avulla toivomme saavamme lisää näkyvyyttä toimintaamme. Yksityiskohtaiset tiedot asun hankinnasta lähetän jäsenistölle muutaman päivän sisällä.

Hienon mottomme "juoksuseuraa juoksuseurasta" rinnalle haluan nostaa myös toisen lausahduksen: "Juostaan henkemme edestä, mutta ei sen kaupalla!" Samalla pitäkäämme huolta myös henkisestä hyvinvoinnistamme!

Kevättä kohden katsoen

Aarne Heino
aarne.heino@crosslink.fi
0400-483347

Ei kommentteja: