maanantaina, syyskuuta 14, 2009

Yhteistreenit viikolla 38 & Berliini Countdown

Viikonloppuna juostiin SM-maratonit ja Finlandia Marathon Jyväskylässä. Kyllä näytti kärkijuoksijoiden juoksu vaivattomalta ja kevyeltä. Ja olihan paikalla TIETENKIN myös Tajulaisia näköhavaintojen ja tulosliuskojen selaamisen perusteella. Onnittelut kaikille osallistujille! Tuo Jyväskylän juoksureitti on kyllä hieno: kauniit maisemat, tasainen & nopea reitti ja tuulikaan ei pääse pahasti häiritsemään. Muutenkin järjestelyt olivat todella toimivat. Loistavaa raporttia kuvineen löytyy ainakin Mogulin blogista: http://mogulin.blogspot.com/

Tällä viikolla yhteistreenit normaaliin tyyliin tiistaina ja keskiviikkona.

Viikko 38

Ti. 15.9 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pyynikin kentällä, maaliviivalla. Yhteishenkilönä Jari Hemmilä.

Ke. 16.9 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

Viikonloppuna juostaan vihdoin myös Berliinin maraton, joka starttaa sunnuntaina 20.9 klo 9:00 paikallista aikaa. Liekeissä ovat allekirjoittaneen lisäksi Angela, Jenni, Mari, Stiina, Jari ja Lasse. Tuloksia ilmestyy varmaankin jossain vaiheessa tuonne: http://www.real-berlin-marathon.com , mutta en tiedä tuleeko tuonne väliaikatietoja. Kirjoittelen varmaankin jossain vaiheessa jonkin raportin myös tuonne blogiin ... ellei juoksu mene ihan pahasti perätilaan. Enää 142h ja kajahtaa starttipistoolin vapauttava laukaus.

Ei kommentteja: