tiistaina, syyskuuta 08, 2009

Yhteistreenit viikolla 37

Tajulaisia on viime viikolla bongattu ainakin Hämeen Hölkässä: http://pirkanviesti.fi/sivut/index.php?show=196&pagename=Tuloksia Muutenkin lenkeillä on vilissyt tajuttomasti tuttuja naamoja ja juoksuvaatteita. Syksy näyttää olevan siis suosittua lenkkeilyaikaa ja sopivat kelit näyttäisi jatkuvan.

Tällä viikolla yhteistreenit normaaliin tyyliin tiistaina ja keskiviikkona.

Viikko 37

Ti. 8.9 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pyynikin kentällä, maaliviivalla. Yhteishenkilönä Jari Hemmilä.

Ke. 9.9 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

Lauantaina ei ole yhteistreenejä, mutta yksi vaihtoehto on lähteä vaikka Jyväskylään: http://www.finlandiamarathon.fi/ Luvassa on katsojille haipakkaa menoa SM-maratonin merkeissä tai sitten itse osallistumalla joko verenmaku suussa tai hölkkäilemällä. Itse valitsin tuon jälkimmäisen Rantaraitin merkeissä (13km) ja ihan vaan kevyesti hölkkäillen.

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Minulla olisi Jyväskylässä maralle3:30 vauhtia tarjolla, sillä olen tavoiteaikajuoksijana tuolle ajalle. Toivottavasti siis saavun hieman ennen Kaapoa maalin tai sitten jotain on mennyt vikaan tai Kaapo on siirtynyt hölkästä juoksuun.

kaapo kirjoitti...

Hyvinhän se Harri näytti rinta rottingilla menevän ja ajan perusteellakin näemmä jänistelyt meni loistavasti.