sunnuntaina, elokuuta 17, 2008

HCM:n jälkeenkin on elämää

Tampereen Juoksijat

Ti.19.8. Kello 18. Vetoharjoitus. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla.

Ke. 20.68. Kello 18. Tasavauhtinen kevyt harjoitus, eli noin 6 min/km tai hitaammin n. 10 km. Huom. UUSI PROFIILILTAAN TASAISEMPI REITTI! Kokoontuminen Rosendalin parkkipaikalla ja lenkin suuntana Hatanpää.

La. 23.8. Kello 12. Tasavauhtinen harjoitus (omaan tahtiin). Yhteinen alku ja loppuverra. Kokoontuminen Rauhaniemessä klo 12. Saunomis- ja uintimahdollisuus harjoituksen jälkeen (omakustennehinta 4,50€).

13 kommenttia:

VesaJ kirjoitti...

Kyllä tässä vähän joutuu huilimaan onnistuneen HCM:n jälkeen
- keli oli upea, 15 asteista tihkua
- mukava reitti, paitsi väli
35-37km
- kesän tavoite 3:30 alittui
minuutilla
- ja eräs julkkis hävisi pari
minuuttia!
- ei soittanut Condoleezza :-(

Mari kirjoitti...

Juoksin 2004 ensimmäisen marani juuri Helsingissä ja olihan HCM taas kokemus 4 vuoden tauon jälkeen. Muistui tosin mieleen se, miksi siellä ei ole neljään vuoteen käynyt vaan tie on vienyt toistuvasti Tukholmaan:

- Reitti on ihan uskomattoman mäkinen. Nousun jälkeen tuli toki aina vähän loivempaa osuutta, mutta eipä mennyt kauaakaan, kun taas piti alkaa kynsiä ylämäkeen. Tilkan mäen tulin ihan puhtaasti otsalla, meinasi palaa käämit.

- Kaupunki ei ole mukana tapahtuman järjestelyissä sen vertaa, että reitin varrelle saataisiin pysäköintikiellot - edes muutamaksi tunniksi. Juoksijat etenivät parkkeerattujen autojen lomassa kaaroja väistellen Eläintarhan kentän takana, Lauttasaaressa, Punavuoressa...

- Kannustus reitin varrella on olematonta: Jengi huutaa vain omilleen, tuntemattomille juoksijoille ei kannustushuutoja kuulu. Joku juoksija huusi oikeutetusti Lehtisaaressa väkijoukolle, että kannustakaa nyt vähän. Tulos? Joku taputti vähän käsiään siinä n. 15 hengen ryhmässä.

- Kunnon musiikin räime loppusuoralla stadionilla tekisi poikaa. Nyt taustana oli vain selostajan ääni.

Ettei menisi ihan valittamiseksi, niin enkka parani 17 minuuttia ja kesän tavoite alittui reilut 3 minuuttia. Ja yhdyn Vesan kommenttiin siitä, että kyllä tihkusateessa oli hyvä juosta. :-)

VesaJ kirjoitti...

Sanattomaksi vetää.

Ehkä se jatkuva taputus kuului sittenkin kengän pohjien suunnalta tai sitten minua kannustettiin pystyyn kuivaneen ulkomuotoni vuoksi.

Mäkiä siellä on ja pahimmat juuri jossakin 36-37 km:n kohdalla. Toisaalta ompahan välillä myös myötämäkiäkin.

Taitais olla kriisikokouksen paikka HCM-porukalle jossakin tamperelaisessa pizzapaikassa vai...

Anonyymi kirjoitti...

Olipas se mukavaa! Eka maraton ja kiva ja varmasti myös ikimuistoinen kokemus. Eipä ole siis vertailukohteita eri paikoista, mutta ainakin minä tykkäsin kovasti ja myös yleisö oli kannustamassa. Oli kiva kuulla tuntemattomiltakin kannustusta tyyliin: "hyvä nainen"! Tais olla pieni nais-etu siis, kerrankin...:) Oli mukavaa tavata myös tämän seuran pari juoksijaa!
Vielä pitää mainita, että tässä Tampereen Juoksijoissa on muuten ihan älyttömän hyvä maratonvalmentaja: Litmasen Petri. KIITOS TUHANNESTI HARJOITUSOHJELMISTA, PALAUTTELISTA, TUESTA JA KANNUSTUKSESTA!!!!:)

pete kirjoitti...

Kiitosta :) Mutta totuuden nimissä todettakoon, että kunnon urheilijaa ei pilaa edes kehno "valmentaja" tai Tri-Mikkoa mukaillen käyttäisin termiä "konsultti".

Matti kirjoitti...

Kriisipalaverista en tiedä, mutta kannatan porukalla syömässä käymistä. Sen verran vähiin energiat menivät maratonilla.

VesaJ kirjoitti...

Mennään tekemään 'vetoja' Piazza Food Factoriin torstaina 21.8.2008 klo 18.00 http://www.piazzafoodfactory.fi/index.php

Kerätään kokemukset yhteen ja tehdään kunnon juoksusuunnitelma seuraavaa casea varten

Mari kirjoitti...

No, ei se kannustuksen puute tokikaan sitä ollut, ettei mitään reitin varrella olisi huudeltu - Tukholmassa vain on tottunut kuuntelemaan kunnon mökää ja "heja flickorna" -huutoja. :-)

Yhdyn Nupun kommenttiin siitä, että TaJuissa on hyviä valmentajia ja tsemppaajia. Nimetään Litmasen Petrin jatkoksi Malisen Jari, joka ansaitsee meriitit meikäläisen HCM-suorituksesta.

Onnea vielä kaikille HCM:llä olleille TaJulaisille, tuloslistaa on ollut mukava lukea kun pieni seura oli upeasti edustettuna!

mihkal kirjoitti...

laittakaahan listaa niin julkastaan blogissa tulokset

VesaJ kirjoitti...

Onhan ne siellä HCM:n sivuilla:
Osa porukasta löytyy seurasta Tampereen Juoksijat, osa seurasta Tajut

Matti kirjoitti...

Olikos tämän illan ravintolakokoukseen tulossa porukkaa? Itse nimittäin arvon kahden päällekkäisen menon välillä...

pete kirjoitti...

Muakin pyydeltiin, vaikka en Hesassa ollutkaan, mutta en pääse. En sitten tiedä onko kukaan Vesalle vahvistanut menevänsä? Triathlonista kiinnostuneita tullaan kutsumaan samaan paikkaan 11.9. klo 18 jolloin tehdään suunnitelmat tulevalle kaudelle.

VesaJ kirjoitti...

Kyllä minä ainakin olen valmistautunut tulemaan

Aikaa on koska treeniä ei vielä tällä viikolla HCM:n jälkeen

Toivon että edes osa porukasta imestyisi paikalle