maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Ja ei kun "reenaamaan."

HUOM HUOM HUOM lauantaille päivitys

Kiitokset Jarille viikonlopun luennoista. Varalassa kuultiin viikonlopun leirin aikana tankkaamisesta, mäkiharjoittelusta ja eritoten maratoonia edeltävien viikkojen treenaamisesta.

Tämän viikon treenit !

Ti . 06.05. Kello 18. Vetoharjoitus (pitkiä 3-5 min) Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla.
Ke. 07.05. Kello 18. Tasavauhtinen kevyt. eli noin 6 min/km tai alle vauhtia n. 11 km. Pyynikin näkötornilta lähtö.
La. 10.05. Kello 10. Pitkä lenkki (20 km) noin 6 min/km vauhtia. Normaali kello 12 tasavauhtinen treeni jää pois HCR:stä johtuen. Mutta juuri HCR:n innoittamana juostaan Rauhaniemessä varjojuoksuna (lönkötellen) pitempi lenkki. Kaikki pitkiä vähemmän juosseet mukaan, Päivi ja Jari pitävät vauhdin tasaisena.

/mika

P.S. Seuran tiedottaja on nyt siis vaihtunut. Mari keskittyy nyt tovin aikaa rakennuspuuhiin ja sensellaiseen Toijalan suunnalla. Kiitämme häntä tarmokkaasta toiminnasta, ja toivomme menestystä 'tontille'. Allekirjoittanut yrittää täyttää saappaat, jos ei muuten niin vaikka ylimääräisillä pareilla juoksusukkia. (Ylimenossa saattaa saappaat kompuroida)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Mika uudessa tehtävässäsi! Sinulla on varmasti virtaa siihen.

Keskiviikkolenkillä oli tänään perinteinen meno; mukana olivat vetäjä Jukka sekä Hannele ja allekirjoittanut. Pispalan ja Pyynikin mäkiä ei voita mikään!

Aarne

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset Krakovan maratoonilta!

Leiri Varalassa olisi ollut antoisa mutta niin oli maraton Krakovassakin sunnuntaina 4.5.2008
- nopea ja tasainen reitti
- vesisadetta
- lämpöä alle 10 astetta
- loppuaika 3:37:59

Kiitoksia Tajulle
- neuvoista
- vetoharjoituksista
- yhteishengestä

Onnea Tukholmaan menijöille!!

T. Vesa J

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Euroopan maratonien kiertäjille - hienoja reisuja!

Mutta kotimainen 20km Rauhiksen lenkki kuulostaa myös hyvältä. Ajattelin tulla mukaan.

t.Tommi

pete kirjoitti...

Tsemppiä Mikalle duuniin. Hyvin se menee, kun valittiin hommaan pro :)

Anonyymi kirjoitti...

Palaisin vielä tuohon vappuaaton lenkin peruutusasiaan. Kun kysymyksessä on vapaaehtoinen harrastus, niin pelkän yhteislenkin peruuttaminen on mielestäni tarpeetonta; tulee kuka tulee. Tässä tapauksessa vielä vetäjä (Jukka) ei ollut edes tietoinen peruutuksesta. Se on sitten toinen asia, jos joku erikoistreeni tai luento vetäjän puuttuessa perutaan.

Esimerkkinä kertoisin sporttiklubi St. Laurentiuksesta entisellä kotipaikkakunnallani. Siellä ei ole 26 vuoden aikana yhtään yhteislenkkiä peruttu.

Näin mietiskelee Aarne

pete kirjoitti...

No mutta Aarne, eihän me nyt voida sille linjalle lähteä, että jäsenet juoksevat ilman tiukkaa valvontaa. Jokuhan saattaa poiketa reitiltä, hengästyä ja hiota, lähteä matkaan väärin pukeutuneena tai ehkä pukeutumatta jne...

Vakavasti ottaen puhut ihan asiaa. Peruutus pitäisikin ymmärtää vain ilmoituksena, että vetäjä ei sillä kertaa pääse paikalle. Toisaalta, jos joku ensikertalainen on liikkeellä blogin tai AL:n innoittamana, jää hommasta huono maku, jos muitakaan ei ole paikalla ilmoitetulla lenkillä.

Wapun lenkin "peruuttaminen" oli väärinkäsitysten summa ja se jo selviteltiinkin kuliseissa. Huh, kuullostipa dramaattiselta :)

Anonyymi kirjoitti...

On se kova, meinaa Jari. HCR 1.16.18 ja kolmanneksi nopein kaikista! Pitääkin lähteä tästä lenkille :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja olihan siellä muitakin TaJuja mukana, hieno homma ja onnittelut kaikille! Jarin WMA tulos olisi muuten 68:04.. Nyt lähden sinne lenkille.

jaha kirjoitti...

ON SE...
Onnittelut Jarille!

Niin ja onnittelut muillekin HCR:n suorittaneille.