maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

Niitä näitä...

Allekirjoittaneen osalta kesä on ollut niin kiireinen, ettei ole juuri ehtinyt edes tänne kirjoitella, mutta nyt voisi lyhyesti koota menneitä ja tulevia.

Kisoja joihin TaJulaisia on osallistunut on ollut paljon, en niitä ryhdy kaikkia tässä kokoamaan, mutta poimitaan muutamia helmiä. Leppämäen Kirsi on pitänyt seuran mainetta yllä ainakin kahdella puolikkaalla. Turussa Paavo Nurmi maratonilla irtosi sarjavoitto ja viime viikonloppuna Hämenlinnassa pronssia. Onnittelut Kirsille! Alhon Vesa on urakoinut jo ainakin kolme kokonaista Porissa, Forssassa ja Turussa. Hämeenlinnassa oli mustanaan TaJaulaisia puolikkaan pinkojia, näitä voi käydä kurkkimassa osoitteessa: http://koti.mbnet.fi/dyer/Maraton/2007/mara_2005.html

Tulevista ensin tärkein: Muistakaa ilmoittautua seuran kesäjuhliin Sivulan Marille keskiviikkoiltaan 25.7. mennessä!!!

Oma kroppani ei oikein ole kestänyt juoksukilometrejä Tukholman jälkeen, niinpä kunnostin pyörävanhukseni ja olen poljeskellut nyt peruskuntoa parin viikon ajan. Aasin siltana tuosta haastankin kaikki TaJut leikkimieliseen triathloniin Rauhaniemessä La 11.8. startti klo 12.00 Tapahtuma on TaTU:n järjestämä ja osallistumismaksu on kympin ja sillä saa mehut, makkarat ja löylyt lauteilla.

Uintimatka on puolisen kilsaa, pyöräily noin 5 km ja juoksu n. 3 km. Paikalla ei ole oikeita triathlonisteja (korkeitaan meidän Seppo)!!! Matkoja ei ole mitattu tarkasti, joten ei tarvitse pelätä tulosten vertailua oikeisiin kilpailuihin :) Pyöräilyosuus on osin soratiellä, joten mummomallisella pyörällä pärjää paremmin kuin maantiekilpurilla. Koirauimarit saavat lisäpisteitä. Kaikki mukaan! Multa voi tiedustella lisää lenkeillä tai "petri ät litmanen piste fi" osoitteesta. Lauantain yhteislenkkiläisistä jokainen voi hyvin vaihtaa tasavauhtisensa vaihtelevalajiseen. Jos joku lauantain perusporukasta jää ilmestymättä, niin viikkoon en morjensta ;-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lievästi yllytyshulluna olin jo tarttumassa täysillä tuohon 11.8. kisaan. Sieluni silmin ehdin jo nähdä itseni iskemässä kärjen tuntumaan uintiosuuden viimemetreillä, myyrää tehokkaasti kauhoen, mutta sitten tapahtui romahdus... Vilkaisu kalenteriin, voi ei! Samaan aikaan pitäisi olla Kilpisjärvellä tuntureita valloittamassa. Olis se ollut niin kiva kokeilla tuotakin lajisekamelskaa. Menkää ihmeessä, keillä ei estoja. Alibi siis löytyy multa, joten toivottavasti morjestellaan jatkossakin :)

pete kirjoitti...

Kyllä tuolla vaihtoehtosuunnitelmalla irtoaa helposti vapautus yhdestä triathlonista. Todennäköisesti olkaapäät on pohjoisen ötököiden huitomisesta enemmän hapoilla kuin puolen kilsan myyräuinnista ;)

mihkal kirjoitti...

Ei liity mitenkään peten blogiin, mutta hauska silti :-)



"Kuntosalin pukuhuone Espoossa...

Alle parikymppinen tyttönen tulee hikisenä aerobic-tunnilta kaverinsa kanssa. Pyyhkäisee kädellään hikistä niskaansa, katsoo kättään ja kysyy huolestuneena:

"Imeytyykö nää kalorit takaisin, jos mä en nyt heti mene suihkuun?""