sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Kiitoksia työmyyrille....

Jatketaan Sarin kommenttia alta omana viestinään... eli tuohon on helppo yhtyä! Iso kiitos vielä Marille valmistavista toimenpiteistä, Tommille kisapäällikön, DJ:n ja seremoniamestarin hommien läpiviemisestä (jäikö sitä perunasalaattia sattumalta yhtään?) Ja Jarille vielä kiitos että saatiin kutsu mökillesi upeisiin maisemiin. Päivin ja Katin säädöt kruunasivatkin sitten illan, ja Sarin grillaustaidot olivat piste A:n päällä. Ensi vuonna sitten vieläkin suuremmalla porukalla...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos myös kaikille osallistujille ja anteeksi pieni häslinki alkamisajankohdan suhteen. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna. Oli oikeasti mukava ilta ja sääkin suosi. Kisailukin oli yllättävän mukaansa tempaavaa, vaikka vieläkin ovat lihakset hellinä.
ps. Kuka voittikaan kahvinjuontikisan? Taisin hävitä pannullisella Petelle.
Juoksemisiin
Päivi

mihkal kirjoitti...

Tossa kun etin omaa nimeäni HCM:n listalta, niin panin merkille että monella tapaa se seuran nimion ilmoitettu listalla.

Oliskohan syytä sopia yksi tapa?
Löytys muut seuralaiset helpommin?

Itse laitoin Tampereen Juoksijat, kun ei TaJut välttämättä taas aukea muille kuin oman seuran jengille. mitäs mieltä ollaan?

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta seuran nimen muodosta on ollut aikaisemminkin puhetta. Tampereen Juoksijat on se virallinen muoto, jota suositellaan käytettäväksi. Vaikka TaJut kätevä lyhenne onkin, niin silti koko nimi on syytä antaa tapahtumiin ilmoittautuessa. Tapahtuman järjestäjä voi sitten halutessaan ilmoittaa seuran lyhenteen esim. tuloksia julkaistaessa. Laitetaan tästä vielä infoa blogiin ja jäsenille meilitse, jotta saadaan jatkossa yhtenäinen käytäntö voimaan.

Kiitos Mika hyvästä kommentista! :-)