torstaina, toukokuuta 16, 2013

48. R5 Testi - aloitus 2013

Upean kesäsään saattamana juostiin tämän vuoden ensimmäinen R5:n testijuoksu. Tilaa olisi ollut useammallekin juoksijalle. Varmaan HCR, maastojuoksut ja helatorstaiaatto vaikutti määrään. Juoksijat näyttivän olevan mainiossa kunnossa tuloksista päätellen ja Raitasen Ismo kellotti loistavan ajan että ajanottajakin meinasi jäädä kyydistä. Se lupaa hyviä tuloksia kesän juoksuihin ja triathloniin. Testin jälkeen oli mukava rupatella kuulumisia kun Örnin Mikkokin oli saapunut paikalle ja HCR:n tapahtumia puitiin myös.

R5 testitulokset 8.5.2013

      1. Ismo Raitanen       Tajut       17:21
      2. Jari Malinen        Tajut       18:47
      3. Mika Videnoja       RC Eemeli   19:19
      4. maija Henttonen     Tajut       25.47
      5. Aarne Heino         Tajut       *)

      *) Joutui keskeyttämään järjestäjien toimesta jotta saatiin   
         pullakahvit ajoissa tarjoiluun.



Seuraava Rauhiksen Vitonen pidetään 5.6.2013 kello 18 Rauhaniemen Kansankylpylässä. Kiitoksia kaikille osanottajille, kannustajille ja järjestäjille. Välittäkää viestiä eteenpäin niin saadaan hyvä määrä juoksijoita mukaan kesäkuun rientoon.

-Sepeteus




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Pitääkö Tampereen juoksijoihin ilmoittautua erikseen, jos haluaa mukaan toimintaan? Minkä ikäisille TaJut on suunnattu?

Anonyymi kirjoitti...

Seura on tarkoitettu kaiken ikäisille, ja jäseneksi pääset, kun klikkaat tajut.fi tsivun oikeasta yläläidasta "liity jäseneksi". Tietosi tulevat minulle, ja saat paluupostissa infoa.

Aarne Heino
seuranvanhin
0400-483347
aarne.heino@crosslink.fi