maanantaina, elokuuta 30, 2010

Viikko 35, Pikkujoulut, Tampere City Triathlon

Pirtsakkaa maanantaita!

Syksyn mittaan on tarjolla monenlaista mukavaa hölkkätapahtumaa, kuten Pirkan Hölkkä, lukuisat maratontapahtumat (Vantaa, Espoo, Kankaanpää, jne.) ja lyhyemmät hölkkätapahtumat. Kun vielä syksyn kelit on lenkkeilyyn mitä mainioimmat, niin veri vetää väkisinkin lenkkipoluille. Vai mitä? Tämän väitteen voit itse todeta oikeaksi jo ensi keskiviikkona liittymällä joukkoon punaiseen n. 11km yhteislenkillä ke klo 19 Pyynikin näkötornilla.

TRI-jaostolla on järjesteillä myös syksyn ja kevään mittaan uinnin tekniikkakursseja, joista voi kysellä lisää allekirjoittaneelta.

Tajunnan räjäyttävät Tampereen Juoksijoiden pikkujoulut järjestetään tänä vuonna 20.11. Tarkoitus olisi järjestää pienimuotoinen juoksutapahtuma ja saunominen päivällä ja illallistaa sitten myöhemmin. Tästä tarkempaa tietoa lähempänä, mutta laittakaa jo nyt päivämäärä kalenteriin.

Parin viikon päästä järjestetään tamperelaisten TRI-seurojen toimesta Tampere City Triathlon 12.9 su klo 14.00 Rosendahlin rannassa Pyynikillä. Tapahtuman voi halutessaan suorittaa myös duathlonina. Tästä tulee tarkempaa tietoa parin päivän sisään.

Onnittelut vielä Varalan maratonilla juosseille, siellä näytti jokunen Tajulainen olleen mukana.

Ei kommentteja: