maanantaina, kesäkuuta 14, 2010

Viikko 24 yhteistreenit

Viime viikonloppuna oli paljon tapahtumia, joissa oli TaJutlaisia liekeissä. Lauantaina pienessä vesisateessa veivailtiin Tajuthlonia, mutta ruuti oli silti kuivaa ja porukalla oli hauskaa. Pirkan pyöräily poljettiinkin sitten hienossa kelissä sunnuntaina, kun sateet ja helle loistivat poissaolollaan. Pieni, mutta pippurinen TRI-pendolino nakutti asemat läpi aikatauluistaan etuajassa päätepysäkille asti.

Lauantaina juostiin myös TaJutlaisten suosima Forssan suvi-ilta. Mainittakoon yksittäisenä suorituksena nandi-heimon paljasjalka J. Hamarin hieno juoksu puolikkaalla ajalla 1.22, jolla irtosi kolmas sija omassa sarjassaan. Myös Alhon Vesa oli maratonilla sarjassaan toinen. Onnittelut myös kaikille muille Forssassa nauttineille.

Yhteistreeneissä tällä viikolla normisettiä ja viikonloppuna taas jotkut kapinat mielessä. Itse taidan suunnistaa tänne lauantaina:
http://www.triathlonteam226.net/ajankohtaista/kalenteri/details/27-harjoituskisa-triathlon-tt226n-avoimet-mestaruuskilpailut.html

VIIKKO 24

Keskiviikkona 16.6. hölkätään rauhallisesti noin 11 km, ja lähtö on Pyynikin näkötornilta kello 18.00.

Sunnuntaina 20.6. pitkä lenkki (noin 2 h) Rauhaniemestä kello 10. Kevään aikana tämän lenkin lähtöpaikka tulee muuttumaan, ja ainakin silloin tällöin reittinä on Pyhäjärven kierros. Seuratkaapa tiedotusta.

Ei kommentteja: