sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Viikko 17, R5, Pyynikkijuoksu ja moni muu

Menneellä viikolla oli monenlaista tapahtumaa, erityisesti viikonloppuna. Lauantaina kaivettiin naftaliinista taas R5, mutta ilmeisesti erityisesti Pyynikkijuoksu söi tällä kertaa osallistujia ja homma oli vähän tällaista: http://www.youtube.com/watch?v=3flnklGQczs . No, ensi kerralla sitten isommalla joukolla rynnimään!

Pyynikkijuoksusta (http://pyynikkijuoksu.wippiesblog.com/) ei ainakaan vielä ole mitään tuloksia tiedossa ja siellähän oli Tajulaisia tungokseen asti, eli neljä joukkuetta. Hieno tapahtuma ja aivan mahtava keli juosta! Onnittelut myös Hampurissa maratoonalleille, ainakin Vesat näyttivät juosseen loistoajat ja Lassenkin bongasin tuloslistoilta.

Kelit sen kuin paranee, joten eikun pihalle juoksemaan ja pyöräilemään. Ja pian myös uimaan, sillä jo äitienpäivän korvilla on yleensä Saunasaaren maastossa bongattu yksinäinen uimari. Yhteistreenit totutusti keskiviikkona ja sunnuntaina.

VIIKKO 17

Keskiviikkona 27.4. hölkätään rauhallisesti noin 11 km, ja lähtö on Pyynikin näkötornilta kello 18.00.

Sunnuntaina 2.5. pitkä lenkki (noin 2 h) Rauhaniemestä kello 10. Kevään aikana tämän lenkin lähtöpaikka tulee muuttumaan, ja ainakin silloin tällöin reittinä on Pyhäjärven kierros. Seuratkaapa tiedotusta.

Ei kommentteja: