maanantaina, elokuuta 17, 2009

Yhteistreenit viikolla 34

Onnittelut HCM:ssä maaliin suoriutuneille Tajulaisille! Haastatteluja HCM:stä ja analyysejä saatavilla myös Jari Hemmilän juoksupäivälehdessä (http://www.runnersmagazine.fi/). Tällä viikolla joko palautellaan viime viikonlopun koitoksista esim. keskiviikon yhteislenkillä ja samalla mahdollisuus singahtaa julkisuuden valokeilaan. Tai, lisätään kaasua ja treenataan vauhdikkaammin tiistaina ja lauantaina.

Viikko 34

Ti. 18.8 Kello 18. Vetoharjoitus. Kokoontuminen Pyynikin kentällä, maaliviivalla. Stunttina toimii Jari Hamari, kun kaima Hemmilä on tällä kertaa estynyt.

Ke. 19.8 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Tällä kertaa olisi toivomuksena, että porukkaa tulisi erityisen paljon ja hiukan aikaisemmin paikalle. Tarkoitus olisi nimittäin kuvata muutama otos yhteislenkistä Tori-lehteen. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

La. 22.8 Kello 12 Tasavauhtinen harjoitus (omaan tahtiin). Yhteinen alku ja loppuverra. Kokoontuminen Rauhaniemessä klo 12.

Ei kommentteja: