maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Maaliskuun viimeisiä viedään

Maaliskuun viimeisen viikon harjoitukset eivät normaalikaavasta poikkea ja viikko huipentuu Rauhiksen vitoseen lauantaina.

Lauantaina 29.3. TaJut ovat edustettuna myös Turtolan Intersportissa klo 11-16, jossa Päivi ja Tommi laittavat ständin pystyyn ja houkuttelevat uusia innokkaita juoksuharrastajia mukaan toimintaan ja lenkeille. Käykääpä paikan päällä katsastamassa kuinka R5-video pyörii ja millainen ruuhka TaJut-pöydän ympärille syntyy! :-)


Ti 25.3. Vetoharjoitus Pirkkahallissa klo 18
Ke 26.3. Kevyt TV-lenkki. Lähtö Pyynikin näkötornilta klo 18
La 29.3. Rauhiksen vitonen. 5 km pituinen testijuoksu Rauhaniemen maisemissa. Ilmoittautuminen alk. klo 12 Rauhaniemen kansankylpylällä, startti klo 13. Hinta 5€, sis. pullakahvit ja mehut sekä saunan.

3 kommenttia:

mihkal kirjoitti...

Morjensta

Oiskohan mitenkään sivuille mahdollista laittaa normaalin lisäksi nk. sekalaiset lenkit, jollakin tavalla aikajärjestyksessä.

esim maanantaina olis joku voinut mahdollisesti lähteä messiin pyhäjärveä kiertämään. tässä haastetta webbivastaaville :-)

Mari kirjoitti...

Moi!

Idea on hyvä ja tästähän on muistaakseni keskusteltu aikaisemminkin. Web-vastaavilla ei vain taida riittää resurssit ja aika siihen, että kaikkia sekalaisia ja "off-the-programme" lenkkejä aletaan päivittää sivuille sitä mukaa kuin joku päättää lenkille lähteä: haastetta riittäisi jo siinä, että nämä sekalaiset lenkit saataisiin tietoon ja sen päälle vielä hyvin lyhyellä "varoitusajalla" blogiin.

Kun aiheesta keskusteltiin viimeksi , niin päädyttiin siihen että blogin kommentointiominaisuutta voivat kaikki käyttää vapaasti lenkkiseuran etsimiseen. :-)

Terv. Mari

mihkal kirjoitti...

"Web-vastaavilla ei vain taida riittää resurssit ja aika siihen, että kaikkia sekalaisia ja "off-the-programme" lenkkejä aletaan päivittää sivuille sitä mukaa kuin joku päättää lenkille lähteä"

Tämä ei ollutkaan tarkoitukseni :-)

"haastetta riittäisi jo siinä, että nämä sekalaiset lenkit saataisiin tietoon ja sen päälle vielä hyvin lyhyellä "varoitusajalla" blogiin."

Tässä on push/pull ongelma.

Eli Blogin seuraaminen vaatii aktiivista käymistä sivuilla [pull], kun taas aktivoinnin kannalta olis ehkä parempi, että kun jokainen voisi itse lisätä oman aiotun lenkin niin että sivustolle rekisteröityneille lähtee automaattisesti maili aiheesta. [push]

mitäs mieltä?