lauantaina, tammikuuta 30, 2010

R5 tulokset

Vähissä olivat juoksijat vuoden ensimmäisellä R5:llä. Pidetäänpä siis pientä taukoa ja katsotaan seuraava testijuoksu vasta hiihtokelien jälkeen. Ilmoitellaan siitä erikseen, mutta tässä tämänkertaiset:
Tappi Koskinen, Vimpat, 19:25
Mika Perkiömäki, RC-Eemeli, 21:43
Raine Nuolikoski, TaJut, 27:25
Tommi Patrikainen, TaJut, 27:26

tiistaina, tammikuuta 26, 2010

Tampereen Juoksijat ry

Hyvät TaJulaiset!

Tampereen Juoksijat ry perustettiin 31.8.2006, joten olemme nyt ohittaneet tuttipullo- ja konttausiän, ja nousseet "omille jaloillemme". Jäsenmäärämme on lähes 130, ja toiminnan muodot ovat alkaneet selkiintyä. Toimintaamme koordinoi seuran johtokunta, jota on koko tähänastisen ajan vetänyt menestyksekkäästi Jari Hemmilä. Jarin aitoa ja peräänantamatonta innostusta juoksuharrastusta kohtaan on saatu levitettyä yhä kasvavan jäsenjoukon keskuuteen. Tästä kaikesta esitämme Jarille nöyrän ja kunnioittavan kiitoksen hänen nyt luopuessa johtokunnan puheenjohtajuudesta ja jäsenyydestä. Toivottavasti saamme kuitenkin käyttää Jarin asiantuntemusta hyväksemme muilla tavoin myös jatkossa.

Seuran johtokunta on kokouksessaan 25.01.2010 valinnut allekirjoittaneen uudeksi puheenjohtajakseen. Kiitän luottamuksesta, ja lupaan toimia seuran johtoajatuksen mukaisesti ja ohjata toimintaa suuntaan, joka saa jäsenkunnan entistä aktiivisemmin mukaan viikottaiseen toimintaan. Otan mielelläni ehdotuksia ja mielipiteitä vastaan koko jäsenistöltä. Sähköpostini ja kännykkäni suorastaan odottavat yhteydenottojanne!

Seuraavana konkreettisena toimenpiteenä johtokunta on päättänyt käynnistää uuden seura-asun hankinnan. Tähän liittyen on myös päätetty, että seura ottaa merkittävästi osaa hankinnan kustannuksiin. Uuden punamustan asun avulla toivomme saavamme lisää näkyvyyttä toimintaamme. Yksityiskohtaiset tiedot asun hankinnasta lähetän jäsenistölle muutaman päivän sisällä.

Hienon mottomme "juoksuseuraa juoksuseurasta" rinnalle haluan nostaa myös toisen lausahduksen: "Juostaan henkemme edestä, mutta ei sen kaupalla!" Samalla pitäkäämme huolta myös henkisestä hyvinvoinnistamme!

Kevättä kohden katsoen

Aarne Heino
aarne.heino@crosslink.fi
0400-483347

maanantaina, tammikuuta 25, 2010

Vk4 yhteistreenit ja R5/R10

Pienen tauon jälkeen taas ohjelmassa R5/R10 Rauhiksessa. Muutenkin tämä viikko juoksennellaan lähinnä ulkosalla, koska Pirkkahalli on varattuna Euroviisuja varten. Tämän takia tiistain vetotreenit on peruttu, eikä duathlonkaan lauantaina onnistu. Toivottavasti pakkaset pysyy siedettävinä.

Viime viikkoina on alkanut näkymään taas ilahduttavasti porukkaa yhteistreeneissä, joten kevät lähestyy väistämättä. Ei mahda mitään.

Tervetuloa yhteistreeneihin, niin Tajulaiset kuin ulkopuolisetkin.

Viikko 4

Ke. 27.1 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

La. 30.1. Kello 13. Tammikuun R5/R10, eli 5 tai 10 km pituinen testijuoksu Rauhaniemen maisemissa.Ilmoittautuminen alk. klo 12 Rauhaniemen kansankylpylällä, startti klo 13. Hinta 5€, sis. pullakahvit ja mehut sekä saunan. Juostaan kesäreitillä, jos se vaan on juostava, mutta katsotaan tilanne lauantaina.

Su. 31.1 Kello 10. Pitkä lenkki. Kokoontumispaikkana Rauhaniemi, tarkemmin Rauhaniemen parkkipaikalla. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

tiistaina, tammikuuta 19, 2010

Vk3 yhteistreenit

Tällä viikolla mennään taas normisetillä treenauksen suhteen, vaikka pientä kiristymistä pakkasen suhteen ennustetaankin. Eli juoksua ti, ke, su ja miksei siinä välissäkin.
TRI-treenauksessakin alkaa näkyä kesän vääjäämätön lähestyminen ja eilen oli jo Tajut-uimavuorolla enemmän tuulimyllyjä kuin yleensä. Itseltäni jää tällä viikolla lauantain Duathlonit nykimättä, mutta käsittääkseni pirkkahalli on kyllä käytettävissä. Seuraavana viikonloppuna sitten Euroviisut valtaavat tuonkin pyhätön itselleen.

Viikko 3

Ti. 19.1 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pirkkahallissa. Yhteishenkilönä Kaapo Annala.

Ke. 20.1 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

Su. 24.1 Kello 10. Pitkä lenkki. Kokoontumispaikkana Rauhaniemi, tarkemmin Rauhaniemen parkkipaikalla. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

maanantaina, tammikuuta 11, 2010

Vk2 yhteistreenit

Varsinkin ulkona juoksentelu viime viikolla on vaatinut vähän enemmän luonnetta pakkasten takia, mutta nyt näyttää jo asteet hiukan hellittävän. Treenit normaaliin tyyliin ti, ke ja su. Näiden lisäksi on ainakin joksikin aikaa vakiintumassa Duathlon-treeni lauantaisin klo 10 Pirkkahallissa. Viime lauantaina oli jo 8 dynamoa rivissä lämmittämässä Pirkkahallin ilmaa, sekä Tajulaisia, että naapurikylän triathlonisteja.

Viikko 2

Ti. 12.1 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pirkkahallissa. Jari Hemmilä on tällä kertaa estynyt, joten yhteishenkilönä tällä kertaa Kaapo Annala.

Ke. 13.1 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

La. 16.1 Kello 10. TRI-jaoston Duathlon-treeni, n. 3h tai lyhyempikin, jos aikataulut ei anna periksi. Pirkkahalli, kahvilan vieressä olevalla seinustalla. Yhteishenkilönä Kaapo Annala.

Su. 17.1 Kello 10. Pitkä lenkki. Kokoontumispaikkana Rauhaniemi, tarkemmin Rauhaniemen parkkipaikalla. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.

maanantaina, tammikuuta 04, 2010

Vk1 yhteistreenit

Uusi vuosi ja vanhat kujeet, eli treenit jatkuu samalla setillä kuin viime vuonnakin. Pakkasen pauke yrittää haitata keskiviikon ja sunnuntain lenkkejä, mutta ne yritetään pitää kaikesta huolimatta.

Juoksutreenien lisäksi TRI-porukalla olisi tarkoitus vetää jonkinlaista duathlon-treeniä keskiviikkona Pirkkahallissa. Laittakaa viestiä, jos kiinnostaa.

Viikko 1

Ti. 5.1 Kello 18. Vetoharjoitus tai tasavauhtinen. Kokoontuminen Pirkkahallissa. Yhteishenkilönä Jari Hemmilä.

Ke. 6.1 Kello 18. Tasavauhtinen kevyt porukkalenkki, n. 11 km. Kokoontuminen Pyynikin näkötornilla jäätelökojun edustalla. Vauhti ja matka säädetään aina osallistujien mukaan, niin että kaikki pysyvät porukassa. Yhteyshenkilönä Aarne Heino (0400483347, aarne.heino@crosslink.fi).

Su. 10.1 Kello 10. Pitkä lenkki. Kokoontumispaikkana Rauhaniemi, tarkemmin Rauhaniemen parkkipaikalla. Lenkin pituus on arviolta 15-25km. Yhteyshenkilönä Aarne Heino.